در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه تامین اجتماعی هستم می خواهم تکمیلی بشم چیکار باید کنم ؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اگر بیمه اجباری تامین اجتماعی هستید می توانید از طریق شرکتی که در آن کار می کنید اقدام به بیمه تکمیلی نمایید

اگر شرکت شما را بیمه تکمیلی نکند و یا بیمه تامین اجتماعی شما از نوع بیمه خویش فرما و اختیاری باشد می تونید از بیمه تکمیلی انفرادی (طرح خانوار) استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

بیمه درمان تکمیلی انفرادی