در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

طبق بند ت ماده 28 برنامه ششم دولت مکلف است سنوات ارفاقی را بعنوان سنوات قابل قبول تلقی و نسبت به تجدید محاسبه حقوق این افراد بر اساس سالهای 29 و 30 اقدام نماید و شرکتهای ‌دولتی نیز مشمول این قانون هستند.

اینجانب بهمن چهره امروز بازنشسته ماده ده نوسازی صنایع در سال87 از شرکت نیشکر دعبل خزاعی توسط شعب شش اهواز بازنشسته شده ام.

با توجه به پرداخت 25 سال بیمه و5 سال بیمه سنوات ارفاقی از طرف کارفرما.وداشتن شرایط یکسان با کارکنان پیش ازموعد دولت و بر اساس تبصرهای ذیل ماده 77 تامین که اساس پرداخت حقوق بر اساس سالهای بیمه پردازی است نه اشتغال

خواشمندم همانطور که در بخشنامه 53/6 دستور داده اید نسبت به تجدید محاسبه کارکنان دولت اقدام شود .دستور بفرمایید این قانون نیزبرای اینجانب ااعمال گردد

.با تشکر.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

شما بارها این سوال را پرسیده اید ؟ به نظر من به دیوان شکایت کنید !

"خواشمندم همانطور که در بخشنامه 53/6 دستور داده اید نسبت به تجدید محاسبه کارکنان دولت اقدام شود .دستور بفرمایید این قانون نیزبرای اینجانب ااعمال گردد" . به چه کسی می گوئید ؟ مگر مسئولین مملکت یا سازمان تامین اجتماعی در این سایت حضور دارند !

با تشکر