در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید

 آیا بر اساس قانون کار پرداخت حق اولاد بیش از دو نفر در سال ۹۶ اجباری هست یا میتونی پرداخت نکنی ؟

و برای فرزند دختری که بالای ۱۸ سال سن دارد ولی ازدواج نکرده حق اولاد تعلق میگیرد یا نه ؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت واجد شرایط بودن ، محدودیتی در پرداخت تعداد حق اولاد وجود ندارد.

فرزند بالای 18 سال در صورت اشتغال به تحصیل مشمول حق اولاد می شود