در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

بنده به مدت ۸سال (۸۸/۰۱/۰۱ لغایت۹۵/۱۲/۳۰) در دانشگاه پیام نور با قرارداد یک ساله و بصورت شرکتی مشغول به کار بودم.
و در پایان سال به دلیل عدم نیاز و تعدیل نیرو قرارداد من تمدید نشد.
لذا با توجه به اینکه مورد عدم نیاز صرفا غرض شخصی مدیریت با بنده بوده و دستور سازمان مرکزی نبوده،  بارها اقدام به پیگیری مداوم و درخواست بازگشت مجدد رسمی به اداره مذکور دادم و این جریان تا شهریور ماه جاری طول کشیده و نتیجه نهایی عدم موافقت سازمان مرکزی به بنده اعلام شده است.
با این اوصاف:
۱-آیا پس از گذشت حدودا ۵ ماه از بیکاری بنده و با توجه به ضرب الاجل یک ماهه اداره بیمه که تحت شرایط خاص تا سه ماه قابل تمدیده ،اکنون و با گذشت ۵ ماه از آغاز بیکاری و سابقه ۸ساله کامل بیمه،  مجاز به طرح دعوی و درخواست بیمه بیکاری هستم؟
۲-در صورت مثبت بودن جواب سوال اول ، باید از چه طریقی اقدام کنم که زودتر به نتیجه برسم؟

از صبر و حوصله و پاسخگویی شما بزرگواران بی نهایت سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اگر طرح دعوای شما در مهلت مقرر به اداره کار ارائه شده باشد، می توان آن را ملاک درخواست بیمه بیکاری قرارداد.در غیر اینصورت پیگیری برقراری بیمه بیکاری ، با وجود فاصله زیاد پس از اخراج میسر نخواهد بود.