در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام
خواهر من از دی ماه سال 95 تا اخر مرداد 96 خودشو بیمه (اختیاری) کرد (حدودا 9ماه) .مجردم هست حدودا 2 سال هم سابقه بیمه اجباری داره.
حالا میتونه بیمه اختیاریشو تبدیل به مشاعل ازاد 14درصد کنه؟مشکلی برای سابقه بیمه اش پیش نمیاد؟
نیازی به ازمایش مجدد و .....نداره؟
اگه دوباره استخدام بشه و بیمه اجباری بشه سابقه بیمه که  قبلا خودش پرداخت کرده براش حساب میشه ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- بله می تواند این کار را انجام دهد .

2-آزمایش مجدد ندارد ، اگر در امتداد بیمه اختیاری باشد . اگر فاصله بیفتد دارد .

3- بعله برایش حساب می شود .

با تشکر