در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
سلام

 برای عمل آب مروارید چشم پدرم (مستمری بگیر تامین اجتماعی) بنا بر تجویز پزشک یک لنز از بیرون تهیه کردم که طبق فاکتور بدون تخفیف 400 هزارتومان شد که نقداً پرداخت کردم به این امید که بتوانم بخشی از ان را از بیمه تکمیلی بگیرم . پس از جراحی در صورتحساب بیمارستان ردیفی تحت عنوان لنز دیدم که هزینه آن 200 هزارتومان زده شده بود و بعد همین مبلغ تحت عنوان سهم بیمه گر کسر گردیده بود . فاکتور لنز را هم بیمارستان از من گرفت و یک کپی برابر اصل داد که روی ان نوشته شده بود " مبلغ 200 هزارتومان بابت سهم بیمه گر از حساب بیمار کسر گردید"

هم به حسابداری و امور مالی بیمارستان مراجعه کردم وهم به مامور بیمه مستقر در بیمارستان و هم به تامین اجتماعی که توضیحات نامفهومی دادند گفتند صورتحساب درست است

بیمه تکمیلی هم گفت چون طبق نوشته روی کپی فاکتور نیمی از هزینه لنز بعنوان سهم بیمه گر کسر شده فقط در مورد مابقی هزینه کارشناسی انجام می شود.

در ضمن بیمارستان مبالغی هم از من تحت عنوان هزینه پزشک مشاور و ویزیت پزشک و البسه بیمارستان و ... از من گرفت و گفت شامل بیمه نمی شود.

لطفا شما توضیح بدهید

شاید ابهامات من رفع شود .

 با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

ظاهرا بابت لنز ، 200 هزار تومان از دیگر مقادیر صورتحساب تان کم کرده اند و به نظر می رسد درست باشد . بیمنه مکمل هم در مواردیکه بیمه پایه پرداخت نمی کند مسئول است .

با تشکر