در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشيد

اينجانب بمدت يك سال و نيم از طرف شركت ساختماني بيمه اجباري تأمين اجتماعي رد كردم و بعلت نامنظم رد كردن آنها و خروج بنده از شركت تصميم به ادامه بيمه از طرف خودم بصورت اختياري كردم و مدت سه سال است كه اختياري رد كردم و از دفترچه بيمه هيچ استفاده اي نكردم و فقط سابقه كار برام مهم بود.

 آيا كد كارگاهي شركتي كه در آن كار ميكِردم و در دفترچه هنوز ثبت هست، براي سابقه كار رشته مرتبط بنده معتبر است يا خير؟
 آيا بيمه اختياري با درصد كمتر كه فقط مرتبط با سابقه كار باشد، وجود دارد؟

آيا بهتر است با توجه به شرايط مذكور براي هزينه كمتر در صورت تفاوت نداشتن بيمه خود را به مشاغل آزاد تغيير دهم؟
در صورت تغيير به مشاغل آزاد اگر بخواهم دوباره ميتونم به اختياري تغيير دهم؟

باتشكر

2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام کد کارگاه قبلی که در دفترچه بیمه شما میباشد هیچ ایرادی ندارد بله شما میتوانید باقرارداد ۱۲و۱۴و۱۸و۲۶درصد قرارداد ببندیدوتبدیل بیمه ازخویش فرما به اختیاری تحت شرایط خاصی میشود