در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (770 امتیاز)

با سلام

مستند قانونی برای عدم پرداخت مطالبات از کارافتادگی قبل از تاریخ تایید ازکارافتادگی (سنوات گذشته مثلا 20 ساله) و آن هم بر مبنای حداقل حقوق سال تشکیل کمیسیون یا سال برقراری حکم مستمری چیست؟ تامین می گوید که بر اساس حداقل حقوق هر سال جداگانه محاسبه می شود.
در ماده 111 قانون تامین اجتماعی که همچین مجوزی وجود ندارد.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- منظور شما چیست ؟ یعنی در صورت ازکارافتادگی فردی از چه زمانی باید به وی مستمری تعلق گیرد ؟ رویه فعلی از تاریخ کمیسیون پزشکی است ؟
2- مستمری از کارافتاددگی کلی در مجموع حداقل مستمری را پوشش می دهد و این موضوع الان اجرا می شود . یعنی ماده 111 اکنون دقیقا برای ازکارافتاده های کلی اجرا می شود .
با تشکر