در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
ملاک و مبنای قانونی تعیین تاریخ تشکیل کمیسیون پزشکی به عنوان تاریخ برقراری مستمری از کار افتادگی چیست؟ لطفاً شماره و تاریخ قانون یا مصوبه یا بخشنامه و... را دقیقاً و با جزئیات بیان فرمایید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده

سلام تاریخ برقراری زمانی است که امکان بررسی تحقق ، تعیین میزان کارافتادگی و احراز شرایط برقراری مستمری از کار افتادگی فراهم می گردد. لذا با تشکیل کمیسیون پزشکی (موضوع ماده ٩١ قانون تامین اجتماعی) و صدور نظریه اعضای کمیسیون مذکور شرایط فوق مهیا می گردد بنابراین تاریخ تشخیص از کار افتادگی در کمیسیون پزشکی به عنوان تاریخ برقراری مستمری لحاظ می گردد.

تشریح جزییات از کارافتادگی در بیمه تامین اجتماعی

مرجع تعیین نوع و درصد از کار افتادگی در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد ازکار افتادگی در قانون تامین اجتماعی