در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

من به مدت 6 ماه در یک کارگاه کار میکردم و الان یه ماه است که از ان کارگاه خارج شده ام و دلیل خروج من ندادن حقوق ماهیانه و همچنین بیمه من بوده است. اگر واریزی حقوقی داشتم جزیی بوده است و گاهی زیر صد هزار تومان در صورتی حقوق ماهیانه من یک میلیون و پانصد هزار تومان است و البته قرارداد هم نبسته ایم و لفظی بوده است و بیمه که قولش را دو ماه بعد شروع کار داده بود هنوز انجام نداده است و از اواسط بهمن تا اواسط مرداد ماه کار کرده ام.

 البته این شرایط من و 9 کارگر دیگر است و حالا قصد شکایت از کارفرماها - که سه نفر میباشند - را دارم. لطفا راهنمایی کنید که حقوق دریافت نکرده من حدود 8 میلیون تومان است بدون بیمه و عیدی و اضافه کار من در این مدت دارای 337 ساعت کار میباشد را میتوانم با شکایت کردن اداره کار حق خود و دیگر کارگران را بگیرم و اضافه کار چگونه محاسبه میشود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)

بله. در صورت اثبات مدت زمان کارکرد که بیمه هم نبودید امکان طرح شکایت وجود دارد.