در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ما یک فروشگاه بزرگ هستیم که حدود ده نفر فروشنده در آن مشغول بکار هستند.همکاری با این افراد بدون عقد قرارداد کتبی بوده ولی تمام حقوق و مزایای و بیمه ایشان را بر اساس قانون پرداخت مینماییم.

 اخیرا متوجه شدیم که یکی از پرسنل فروشنده خانم باردادر هستند.شرایط ایشان بگونه ای هست که نه می توانیم در جای دیگری از ایشان استفاده نماییم و نه توان انجام امور فروشندگی را دارند و با توجه به شرایط فیزیکی ایشان حتی از لحاظ ظاهری هم شرایط حضور ایشان در سطح فروشگاه مناسب نیست و ضمنا با توجه به اینکه همیشه باید سرپا باشند احتمال بوجود آمدن خطراتی برای ایشان نیز وجود دارد. لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی نمایید.
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
به استناد ماده 77 قانون کار ، کارفرما بایستی با توجه به شرایط کارگر باردار ، تا پایان دوره بارداری کار مناسب و سبک به وی ارجاع دهد.

در صورت بروز هرگونه حادثه ای کارفرما مسئول است. ضمن اینکه عدم وجود قرارداد کتبی به منزله دائمی بودن کارگر خواهد بود.

همچنین کارفرما تا پایان 2 سالگی فرزند حق اخراج کارگر را ندارد. از این رو کارفرمایان باید از قانون کار و تأمین اجتماعی آگاهی کافی داشته باشند و یا از کارشناسان مشاوره بگیرند تا مشکلات اینچنینی به حداقل برسد.