باز هستیم
0 امتیاز
2,804 بازدید
در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
ما یک فروشگاه بزرگ هستیم که حدود ده نفر فروشنده در آن مشغول بکار هستند.همکاری با این افراد بدون عقد قرارداد کتبی بوده ولی تمام حقوق و مزایای و بیمه ایشان را بر اساس قانون پرداخت مینماییم.

 اخیرا متوجه شدیم که یکی از پرسنل فروشنده خانم باردادر هستند.شرایط ایشان بگونه ای هست که نه می توانیم در جای دیگری از ایشان استفاده نماییم و نه توان انجام امور فروشندگی را دارند و با توجه به شرایط فیزیکی ایشان حتی از لحاظ ظاهری هم شرایط حضور ایشان در سطح فروشگاه مناسب نیست و ضمنا با توجه به اینکه همیشه باید سرپا باشند احتمال بوجود آمدن خطراتی برای ایشان نیز وجود دارد. لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی نمایید.
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (38,890 امتیاز)
ویرایش شده توسط
به استناد ماده 77 قانون کار ، کارفرما بایستی با توجه به شرایط کارگر باردار ، تا پایان دوره بارداری کار مناسب و سبک به وی ارجاع دهد.

در صورت بروز هرگونه حادثه ای کارفرما مسئول است. ضمن اینکه عدم وجود قرارداد کتبی به منزله دائمی بودن کارگر خواهد بود.

همچنین کارفرما تا پایان 2 سالگی فرزند حق اخراج کارگر را ندارد. از این رو کارفرمایان باید از قانون کار و تأمین اجتماعی آگاهی کافی داشته باشند و یا از کارشناسان مشاوره بگیرند تا مشکلات اینچنینی به حداقل برسد.

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
1 پاسخ 2,008 بازدید
سوال شده مرداد 24, 2017 در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط Mrt_1115 (100 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 5,366 بازدید
سوال شده بهمن 25, 2017 در قانون کار و قرارداد کار توسط poryanezafat (120 امتیاز)
+2 امتیاز
2 پاسخ 2,264 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 3,289 بازدید
سوال شده مرداد 4, 2017 در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط Kaveh33.2015 (110 امتیاز)
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...