در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده در تاریخ 15/2/96 از کار اخراج شدم و از کارفرما شکایت کردم 2 ماه و نیم سابقه بیمه دارم ولی وقتی برای بیمه بیکاری اقدام کردم اداره کار گفتن نمیتونم ثبت نام کنم و الان نزدیک ۴ ماه گذشته وقتی به اداره کار مراجعه کردم کفتن میتونستی ثبت نام کنی من به این دلیل که خودشون راهنمایی کردن نتونستم ثبت نام کنم... به نظر شما تکلیف من چی میشه ؟چیکار باید بکنم که حقم رو بگیرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس بند ب ماده ۶ قانون بیمه بیکاری ، بیمه شده مکلف است ظرف (30) روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحدهای کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال‌به کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد. مراجعه پس از سی روز با عذر موجه و با تشخیص هیأت حل اختلاف تا سه ماه امکان‌پذیر خواهد بود.
با این وجود می توان تاریخ درخواست شکایت به هیات بدوی را ملاک درخواست بیمه بیکاری تلقی نمود.