در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

بنده حدود 40 ماه در یک شرکت ساختمانی مشغول به کار هستم که بیمه بنده در این مدت در سه شماره کارگاه و با نام های متفاوت پرداخت شده است ، کارگاه اول 14 ماه در یک شعبه .... کارگاه دوم 19 ماه و کارگاه سوم 7 ماه که هر دو در شعبه دیگری پرداخت شده است ( البته نام افراد کارفرما طرف قرارداد بیمه در سه کارگاه متفاوت می باشند) و دیگر نیازی به بنده ندارند و بنده هم هیچ گونه قراردادی با آنها ندارنم .

برای گرفتن بیمه بیکاری در صورتی که نخواهم مشکلی برای کارفرما پیش بیاید می توانم اقدام نماییم ؟

(( لطفا برای راهنمایی بنده  ، حق بیمه 7 ماه در کارگاه آخر و نداشتن قرارداد رو مد نظر داشته باشین))
 با تشکر و سپاس
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

احتمالا شرکت تان یک شرکت پیمانکاری است . بله می توانید ولی باید نامه عدم نیاز به شما بدهند و شما باید در اداره کار برای بازگشت به کار درخواست دهید و کارفرما باید جوابگو باشد . اگر اداره کار رای به بازگشت شما به اداره کار نداد می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنید . چون کارفرمایتان یکی بوده است مجموع قراداد هایتان در نظر گرفته می شود و عدم تمدید قرارداد 7 ماهه ملاک قرار داده نمی شود .

با تشکر