در قانون کار و قرارداد کار توسط (420 امتیاز)

سلام

آیا قرارداد های کار زیر یکسال قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)

سلام

با رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری؛ انعقاد قرارداد کار کمتر از یکسال در حکم قرارداد یکساله، مغایر با قانون تشخیص داده شد.

 ابطال دستورالعمل شماره 40 روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  به شماره 49207 مورخ 94/3/19 مورد بررسی قرار گرفت.

شاکی با این ادعا که اجرای دستورالعمل فوق الذکر، کارفرمایان را مکلف به انعقاد قرارداد به مدت حداقل یکسال را کرده و قراردادهای کمتر از یکسال را در حکم قرارداد یکساله محسوب نموده و موجب خدشه وارد شدن به قراردادهای زیر یکسال می شود و ابطال آن را درخواست کرده است.

موضوع با اعلام نظر هیئت تخصصی بیمه، کار و تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری مبنی بر اینکه صدور ابلاغ دستورالعمل شماره 40 روابط کار خارج از حدود و اختیارات مرجع وضع و قابل ابطال می باشد، در دستور کار هیئت عمومی قرار گرفت و هیئت عمومی دیوان نیز با تایید نظر هیئت تخصصی دستورالعمل مورد اشاره را که انعقاد قرارداد کار مدت موقت کمتر از یکسال در کارهای دارای ماهیت مستمر را در حکم قرارداد یکساله محسوب کرده بود را خارج از اختیار مرجع وضع و مغایر با قانون تشخیص داد و ابطال کرد.

سوال شده مرداد 25, 2017 در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن مرداد 26, 2017 توسط
با توجه به مصوب اخیر دیوان عدالت اداری آیا قرار داد زیر یکسال یکساله محاسبه میشود