در قانون کار و قرارداد کار توسط
آیا کارگاه های زیر 10 نفر کارگر از قانون کار معاف هستند
1 پاسخ
توسط (330,090 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

با سلام کارگاه های کوچک کمتر از  ده نفر کارگر بر اساس آیین نامه اجرایی ماده ۱۹۱ قانون کار مصوب هیات وزیران از شمول بعضی از مواد قانون کار مستثنی شده اند. در این زمینه سال ۸۱ آیین نامه ای صادر شد که به مدت ۳ سال اعتبار داشت و دیگر اعتبار ندارد.

ماده ۱۹۱  قانون کار

کارگاه های کوچک کمتر از ده نفر را می توان بر حسب مصلحت موقتا از شمول بعضی از مقررات این قانون مستثنی نمود .

 تشخیص مصلحت و موارد استثنا به موجب آیین نامه ای خواهد بود که با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار