در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
اسفند سال 95 بازنشسته شده ام و اکنون کارفرمایم تقاضای بکارگیری مجددم بصورت پاره وقت را  نموده ،

لطفا" راهنمائی بفرمائید  که  باید  مراتب را  به اطلاع  تامین  اجتماعی  برسانم یا خیر  ؟

 آیا  انعقاد قرار داد مشاوره با شرکتی که از انجا  بازنشسبه شدم  موجب قطع  مستمری  خواهد شد یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر حق بیمه برایتان رد گردد قطعا مستمری تان قطع خواهد شد . اگر هم حق بیمه رد نگردد معمولا شرکت جریمه می گردد . البته باید دقیقا کارتان را بگوئید تا بتوان نظر داد .

با تشکر