در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

آیا حقوق وظیفه بگیر پسر که با رفتن به دانشگاه تا 25 سالگی حقوق میگیرد اگر وسط  22 سالگی درس را رها کند و مدرک کاردانی را بگیرید و برای کارشناسی مراجعه نکند  حقوقش قطع میشود یا نه

یا باید تا خود 25 سالگی درس بخواند تا حقوق بگیرید

آیا نظام جوری هستش که هر ساله نظارت می کنند که فرزند مستمر بگیر درس می خواند یا نه از زمانی 20 سالگی که یک باز اشتغال به تحصیل بردی کقایت می کنند و نیازی نیست و حقوق تا 25 واریز میشود
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مستمری فرزندان ذکور تا زمان اشتغال به تحصیل در مراکز آموزش عالی به شرط عدم ترک تحصیل و ارائه گواهی از دانشگاه مربوطه قابل پرداخت است و باید هر 6 ماه گواهی به سازمان تامین اجتماعی ارائه گردد در غیر اینصورت مستمری قطع خواهد شد و به سن بستگی ندارد.