در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
چگونه میتوان ان را برسی کردو درصورت رد نشدن ان چه باید کرد
2 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)

بهترین پاسخ

باسلام

 الزاماً سختی کار یک شغل بستگی به نظر کمیته استانی مشاغل سخت و زیان آور مستقر در اداره کار دارد

نمی توان صرف اینکه عنوان شغلی شما در تامین اجتماعی چه عنوانی می باشد آن را از مصادیق سخت و زیان‌آور بودن دانست

 با این وجود سازمان تامین اجتماعی تا زمانی که درخواست سخت و زیان آور بودن شغل شما از اداره کار به تامین اجتماعی ارسال نشود از ارائه عناوین شغلی مربوط به قبل از سال ۱۳۹۵ خودداری می نماید

ولی عناوین شغلی ثبت شده پس از سال ۱۳۹۵ در سامانه سوابق بیمه سازمان تامین اجتماعی به آدرس https://account.tamin.ir/auth/login موجود می باشد