در لیست بیمه توسط
باتوجه به اینکه امدادگر گاز هستم و همزمان کار رانندگی با خودروی اتفاقات را هم انجام میدهم آیا برای من باید شغل امدادگر راننده در لیست بیمه ثبت شود یا خیر
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

در تامین اجتماعی خدمات انجام شده میبایست با عنوان شغلی تعریف شده باشد.

لطفا به شعبه مربوطه  سازمان تامین اجتماعی مراجعه فرمایید و پیگیر شغل ((راننده امدادگر )) بشوید و مطمئن گردید که این عنوان شغل تعریف شده یا خیر. درصورت تایید سازمان عنوان شغلی خود را در نرم افزار لیست بیمه ای تامین اجتماعی مرقوم فرمایید.