در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.ازاون جايي كه كار كردن در ازمايشگاه جزو مشاغلي هست كه سختي كار تعلق ميگيره،اگر يك ازمايشگاهي كاركنان ازمايشگاه رو به اسم ازمايشگاه بيمه نكنه و به اسم شركت تجهيزات پزشكي بيمه كنه و حقوقي هم كه ميده حتي نصف حقوق وزارت كار هم نيست من حق شكايت از اين ازمايشگاه رو دارم يا نه

با تشكر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.هر کارگری در هر مجموعه ای که فعالیت میکند،لیست بیمه نیز باید از همان کد کارگاه واریز گردد.ودر صورت عدم پرداخت حقوق مکفی ولیست بیمه، اول باید در اداره کار ودوم به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمود.