در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام واحترام

آیا اگر سود بانکها دستخوش تغییر بشن کاهش یا افزایش داشته باشن آیا بر روی قراردادهای بیمه های عمری که قبل از این تغییرات صادرشده باشن تاثیرمیگذاردواین قراردادههاهم کاهش یا افزایش پیدا میکنند و اگر دچار تغییر میشوند چگونه میتوان نرخ بازخریدی یا سرمایه پایانی رو محاسبه نمود؟

ضمنا در صورت تغییر سودها در بانکها و در بیمه های عمر قدیمی آیا بر روی پوششهای بیمه نیز تاثیر میگذاره یا فقط تغییر در اندوخته هست؟

باتشکر
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در بیمه های عمر و تامین آتیه در حال حاضر تا 10 سال اول سود تضمینی مشخص شده و بعد از اون نسبت به تورم روز و سود بانکی سودهای  جدید اعلام میشه و همچنین غیر از سود تضمینی سود مشارکت نیز پرداخت میشه که در شرکتهای مختلف بسته به میزان سود قابل پرداخت هستش ولی در مورد پوششها اینطور نیست و طبق قراردادی که ابتدا بسته میشه تحت پوشش قرار گرفته میشه مگر اینکه خود بیمه گذار درخواست کرده و تغییری در پوششها بدهد