در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما

 بنده یک سال قبل بیمه عمر 5 ساله ام تمام شد و پولش را هم گرفتم .میخواهم بدونم من میتونم از بیمه ایران شهرستان خودمون وام بگیرم؟اگر میتونم شرایطش به چه شکله؟ ممنون
4 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی اگر بیمه نامه شما سررسید شده و بازخرید صورت گرفته این یعنی دیگری مشمول بیمه و مزایای دیگر اون نیستید و شرکت بیمه تعهدی نسبت به شما برای پرداخت وام ندارد