در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده که به همراه خانواده تحت پوشش بیمه تکمیلی و عمر هستیم در صورت فوت هرکدام بیمه عمر تعلق میگیرد یا فقط سرپرست خانواده؟

2- بیمه آتیه فرزندان چیست ومزایای آن وهزینه های سلیانه برای هر فرزند چه میزان ودر سالهای بعد چند در صد افزایش می یابد ؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در بیمه درمان تکمیلی معمولا پوشش عمر به نفر اصلی تعلق میگیرد که در صورت فوت به وراث پرداخت میگردد.

در مورد بیمه عمر وآتیه هم به این صورت می باشد که شما مبلغی به شرکت بیمه پرداخت میکنید و در مقابل یکسری پوششهای بیمه دریافت میکنید و همچنین پول شما پس انداز شده و به آن سود تعلق میگیرد که شما میتوانید در پایان قرار دریافت کنید در صورت تمایل با کارشناس بیمه عمر و تامین آتیه مشورت کنید تا اطلاعات تکمیلی و تخصصی دریافت نمایید