در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا بهتراست تک تک اعضای خانواده نسبت به اخذ بیمه نامه اقدام کنند و یا همگی در قالب یک بیمه نامه می توانند تحت پوشش قراربگیرند ؟ مزایا و معایب هر یک چیست ؟ مبلغ پرداختی به صورت سرجمع برای هریک به چه میزان بوده و کدام روش بلحاظ مالی اقتصادی تراست ؟ از آنجائیکه فرزندان خانواده دخترو باسنین 14 و 19  می باشند بلحاظ آینده هزینه های تحصیلی و ازدواج و سرمایه کار شرایط به چه شکلی می باشد ؟کدام شرکت بیمه پیشنهاد می شود ؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
 با توجه به شرایط و سنی که فرمودید هر شخص بیمه جداگانه داشته باشد بهتر است چون بخاطر ازدواج و شرایط تحصیلی هر شخص یک سرمایه کذاری جدا گانه داشته باشد منطقی تراست
و درطرح مشترک یک حق بیمه پرداخت میشود و به نسبت دیگر افراد تحت پوشش آن قرار میگیرند
ولی سرمایه گذاری طرح انفرادی به صرفه تر است
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید