در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ایا بعد از اتمام قرارداد پولی که سرمایه گزاری شده پس داده میشودمثلا قرارداد 10 ملیون تومانی 10 ساله 6.000.000 تومان میدهیم دراخر انهم بما داده میشود یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

وجود سپرده در بیمه های زندگی،بجز پرداخت حق بیمه باعث افزایش پوششها و اندوخته بیمه نامه خواهد شد که مزیتهای بیمه نامه را دوچندان میکند..

هر چقدر در بیمه نامه باشد بهتر است،در غیر اینصورت پس از ۶ ماه و بصورت وام قابل برداشت میباشد،با این خصوصیت که پوشش های متعلق به آن پایدار خواهد ماند و در آخر قرارداد یا هر زمانی که نیاز داشتهدباشید،بصورت کل و یا بصورت وام قابل برداشت می باشد.