در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
شخصی که بعد از اولین پرداخت حق بیمه عمر فوت کنه به وارثش چی میرسه
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه بیمه نامه صادر شده باشد،بر اساس حق بیمه و شرایط مندرج در آن غرامت فوت به ذینفع های بیمه شده،طبق درصدهای تعیین شده و یا بر اساس قانون ارث(طبق درخواست بیمه گذار) توزیع میگردد.

ضمنا در جریان باشین که اگر حق بیمه به روشی بجز سالانه پرداخت شده باشد،شرکت بیمه قانونا اجازه دارد تا مابقی کسری حق بیمه یک سال را از غرامت فوت بیمه شده بنفع خود برداشته و سپس مابقی غرامت را بین ذینفعان بیمه شده توزیع نماید.البته بعضی از شرکت های بیمه هم قانون بیمه مرکزی رو اجرا میکنن و به نسبت حق بیمه پرداختی بیمه گذار،غرامت فوت رو به بازماندگان پرداخت می نمایند.