در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

 من نزدیک 29 ماه با یه شرکت برای اداره برق بصورت کارگری و بیمه سیم بان و بصورت حجمی مشغول به کار هستم.از اول سال 94 قرارداد بستیم تا اخر 94.با شرایط بیمه 50% خودمون پرداخت کردیم و 50% رو شرکت پرداخت کرد و بدون دریافت عیدی تا به امروز.حقوقمون سر وقت نبود و تمام کمال نیز پرداخت نمیشد.تو سال94 95 96 نزدیک 6ماه کار نشد بدلیل مشکلات از قبیل نبود پلمپ یا نبود قرارداد یا مثلا برودت هوا که مشکل از سوی ما کارگران نبود.

آیا تو این مدت که کار نبود پیمانکار میبایست به ما حقوق پرداخت کند یا نه؟

من تو این 29 ماه فقط 18میلیون دریافت کردم که دستمزد کار حجمی بود که انجام دادم.از اول 95 بدون قرارداد کار کردیم تا به الان/شرایط کار هم که گفتم از اول 94 تا الان بیمه 50% خودمون حداقل150هزار تومن پرداخت کردیم و 50% رو شرکت پرداخت کرده.تو این 29 ماه اصلا عیدی نگرفتیم و حقوقمون سر وقت و تمام کامال نبوده.

خواهشا راهنمایی بفرمایین تا بدونیم که ایا این پیمانکار کارش غیر قانونی هست یا قانونی.سال اول قرارداد حجمی و بعد اون موقع تا الان بدون قرارداد کار کردیم.من تو این 29 ما چقد باید حقوق میگرفتم و ایا عیدی و نیز شامل بنده میشود یا نه شرایط بیمه چطوری باید پرداخت شود..

در ضمن من سال 94 هم ازدواج کردم ایا باید برای ازدواج هم مبلغی از سوی شرکت پرداخت میشد یا نه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
به هر حال باید حقوق و مزایای شما به عنوان یک کارگر از سوی کارفرما پرداخت بشه و در غیر اینصورت شما میتوانید بابت حقوق معوق خود با استناد به اسناد پرداختی و واریزی شکایت کنید. ضمن اینکه سهم حق بیمه شما 7 درصد و سهم کارفرما 23 درصد می باشد.