در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
من حدودا 25 سال سابقه کلی کار دارم و چهار سال بیمه بیکاری بهم تعلق گرفت ولی فقط  بعد از دریافت اولین پرداختی توسط بازرس  بیمه قطع شد و خیلی اصرار کردم جهت وصل شدن جواب نداد و نا امید شدم.

خواستم سوال کنم آیا چه زمانی می توانم سریعترین  راه را  برای پرداخت دوباره بیمه و گرفتن دوباره بیمه بیکاری طی کنم؟ آیا می توانم در همان شرکت قبلی سه یا شش ما بیمه پرداخت  کنم ؟ چون قرار داداده شرکت برج دو سال آینده با صاحب کارش تمام میشه. یعنی هفت ماه دیگه. .شاید کارو دیگه بهش ندن. ..

و آخرین حقوق دریافتی چقدر میشه گرفت...یعنی حداکثر ی دارد یا نه مثلا من اخرین حقوقم سه میلیون هفتصد بوده  آیا یا تا چقدر میشه افزایش  داد...ایا هر چی حقوقت باشه پنجاه و پنج درصدش به اضافه آون بیست درصد متاهلی یا حداکثر ی برای حقوقت هست یا نه..با تشکر زیاد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام علت اینکه بیمه بیکاری شما قطع شده چه بوده در مورد اینکه مجدد برقرار شود باید طبق قانون حداقل شش ماه درآخرین کارگاه سابقه داشته باشید اما متاسفانه سازمان تامین اجتماعی کمتر از یکسال رو نمیپذیرد حقوق بیکاری ۵۵%حقوق ودستمزد واریزی به بیمه بعلاوه به ازای هر نفر تحت تکفل ۱۰%اضافه میشود وحقوق بیکاری نباید از حداقل حقوق کمتر واز ۸۰%حقوق ودستمزد شما بیشتر باشد