در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با درود.

من  سه واحد تجاري دارم كه هر سه در اجاره ميباشد، ومستأجرين هر كدام نزد سازمان بيمه دارائى پرونده به نام خود و كد كارگاهى هستند.

سؤال : ايا چنانچه مستأجرين از گرفتن تسويه حساب پس از مدت اجاره بابت بيمه كارگران خود كوتاهى كنند من به عنوان مالك مسئوليتى دارم و ايا سازمان بيمه ميتواند ملك تجاري من را پلمپ و يا خود من را جريمه كند؟

سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه شما نسبت به مفاصا حساب ماده ۳۹نسبت به مستاجر خود اقدام نکنید بعد از تخلیه ملک مستاجر نسبت به بدهی خود اقدام نکند سازمان تامین اجتماعی میتواند از طریق همان ملک اقدام نماید