در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
سلام

اینجانب کارمند سازمان آتشنشانی اصفهان با 25 سال کار و سابقه بیمه تامین اجتماعی میباشم بدلیل برخورداری از ارفاق جانبازان برای بازنشستگی اقدام نمودم با 35% جانبازی.

خواستم سوال نمایم محاسبه حقوق من چگونه است.
1.میانگین 2 سال آخر
2.طبق آخرین حکم دریافتی
3.طبق آخرین فیش حقوقی که اضافه کار و مزایا نیز در فیش موجود باشد.
درصورتی که بیمه مورد بند3 را اجرا نکند آی امیتوانم بعد از بازنشستگی، دردیوان عدالت شکایت ارائه نمایم.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام خوشبختانه باتوجه به تصویب برنامه ششم توسعه برای هر فردی یا بیمه شده میانگین دو سال آخر مبنای بازنشستگی قرار میگیرد