در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
انواع مختلف جانبازی منجر به پایان خدمت کارکنان پایور نیروهای مسلح و پرداخت حقوق جانبازان چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

جانبازان پایور شامل دو گروه جانبازان حالت اشتغال وجانبازان عادی می باشند که حقوق جانبازان حالت اشتغال زیر 30 سال خدمت و یا کمتر از 60 سال سن، توسط سازمان های شاغلی آنان و حقوق جانبازان حالت اشتغال بالای 30 سال خدمت و یا 60 سال سن و جانبازان عادی، توسط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پرداخت می گردد.

در صورتی که کارکنان وظیفه و بسیجیان عادی و فعال ، جانباز حالت اشتغال شناخته شوند؛ پرداخت حقوق حالت اشتغال آنان بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران می باشد.