در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)

سلام

ملاک حقوق بازنشستگی جانبازان که با ارفاق جانبازی بازنشست میشود چگونه است؟
آیاملاک آخرین حکم استخدامی است.یا آخرین حقوق دریافتی؟
چونکه تفاوت بین این 2 زیاد است. مثلامبلغ آخرین حکم 1400000تومان و آخرین حقوق 3000000 تومان است.
لطفاراهنمایی بفرمایید.تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

ملاک حقوق و دستمزدی است که از آن حق بیمه کسر می شده است ؟ البته اگر بفرمائید ارگان استخدامی تان کجاست و تحت پوشش کدام صندوق هستید بهتر می توان نظر داد .
با تشکر