در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
بنده جانباز5درصدم الان دریک شرکت خصوصی کارمیکنم 3ماه دیگه30سالم پرمیشه

ایابااخرین حقوق بازنشست میشم  تاالان هیچ مزایایی درباره جانبازی نگرفتم ممنون میشم راهنمایی کنید

ایامیانگین دوسال رومیگیرن یااخرین بیمه پردازی؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
مستمری کلیه جانبازان مشمول قانون کار براساس میانگین دو سال آخر ( شامل حقوق و مزایای مشمول پرداخت حق بیمه ) و جانبازان دستگاههای اجرایی با آخرین حکم حقوقی محاسبه میگردد.