در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
اگر کارگری که چند ماه توسط کارفرما،حق بیمه اش پرداخت شده،بخواهد با رضایت کارفرما

بیمه اش را لغو و حق بیمه اش را به شکل اضافه حقوق دریافت کند،آیا راه قانونی برای لغو بیمه اش وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

نه متاسفانه . بیمه کارگران طبق ماده 148 قانون کار اجباری است و نمی توانید با توافق آن را لغو کنید . کارگر هم هر وقت بخواهد می تواند در مورد آن شکایت کند و این موضوعی که گفتید نهایتا به ضرر کارفرما است .

با تشکر