در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا شرکتهای بیمه خصوصی قابل اعتمادند ؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

 دوست عزیز در پاسخ این سوال شما باید بگم که تنها تفاوتی که شرکتها دارن در سهامشونه که مال بیمه ایران به عنوان تنها شرکت دولتی نوع سهامش خاص و شرکتهای دیگه سهام عام هستن

درمورد سهام میتونید خودتون تحقیق کنید اما درمورد قانون شما میتونید روی لینکی که در قسمت پایین براتون گذاشتم که سایت بیمه مرکزی هستش کلیک کنید و مشاهده کنید که قانون در مورد شرکتهای بیمه اعم از خصوصی و دولتی چی میگه

امیدوارم بتونید پاسخ کامل دریافت کنید اما چنانچه بازم سوال داشتید من در خدمتم

http://centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=13&tempname=maintemplate