در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.
امروز یک تبلیغ دیدم ک نوشته بود با پرداخت 10 تا 20 قسط بازنشست شوید. چجوری میشه? این تبلیغ واسه بیمه ایران بود.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

با پرداخت ۱۰ تا ۲۰ قسط بطور سالانه،یعنی در مدت ۱۰ تا ۲۰ سال پرداخت حق بیمه می پردازید،که معمولا در ۱۰ سال اتفاق خاصی نمیفتد.

اگر در ۱۰ سال بفرض شما ماهی ۳۰۰ هزار تومان پرداخت نمایید،همان مبلغ را برای ۱۰ سال بعد دوباره به شما خواهند پرداخت!!!!!

ولی اگر مدت بیمه نامه تان به ۲۰ سال افزایش پیدا کند،آن وقت مبلغ اندوخته ای بیمه نامه تان بیشتر شده،و ضمن داشتن پوشش های بیمه ای میتوانید ماهانه تا ۱۰ میلیون تومان هم حقوق دریافت نمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.