در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من از سال 93 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم . قراردادهام همیشه موقت و  6 ماهه بودن . آخرین قراردادم مربوط به 1 فروردین 96 هست و 4 ماهه هست . یعنی 31 تیر 96 به دلیل عدم نیاز مجدد من بیکار شدم .

آیا با وجود اتمام قرارداد و سابقه کلی 5 سال بیمه که 2.5 سال آن در شرکت مذکور است . میتوانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم ؟ بیکاری من در این حالت ارادی محسوب می شود ؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
بله در صورت عدم تمدید قرارداد توسط کارفرما بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد.