در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلا و خسته نباشید

من فروردین 95 بیمه عمر سامان شدم سالیانه 600 هزار تومان . مرداد ماه امسال نخواستمش و گفتم بسته بشه
امروز به من یک میلیون پرداخت کردن و گفتن بقیه هزینه بیمه گری شده

حالا سود این 1یک سال و خورده ای رو که ندادن هیچ تازه اصل مبلغ هم کم کردن
همچین چیزی اصلا ممکن هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید که من پیگیر شکایت بشم یا نه
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا وقتی شما بیمه نامه عمر ثبت نام میکنی، یعنی شرکت بیمه بشما تعهد میده در قبال پوشش هایی که در بیمه نامه به شما ارایه شده،شما رو تحت پوشش قرار بده.

همه این پوشش ها دارای یک حق بیمه هست، صدور بیمه نامه دارای هزینه هست،م ضاف بر اینکه نماینده شما هم بابت فروش اون بیمه نامه بشما کارمزدی رو از شرکت دریافت میکنه.

بنابراین، حق بیمه پوشش های شما در بیمه نامه بهمراه کارمزد نماینده، هر سال کاهش پیدا کرده، تا سال چهارم و یا پنجم،میزان پرداختی شما با اندوخته ریاضی (سود بیمه بیمه نامه) باصطلاح یر به یر میشه، و تازه از اینجا به بعد بیمه شما به سوددهی ۱۰۰٪ میرسه و در واقع بیمه عمر شما از این به بعد براتون کاملا رایگان میشه، زیرا بخش پس اندازی بیمه نامه نسبت به به بخش پرداختی شما قوی تر و قوی تر میشه.

ضمنا شرکت های بیمه،بر اساس میزان فروش و درآمدشون، شما رو در بخش سود مشارکت در منافع نیز منتفع می کنن.

پس بازخرید بیمه نامه در این برهه از زمان کاملا به ضرر شماست و تنها ارزش بازخرید بیمه نامه به شما عودت داده میشه.