در مفاصا حساب بیمه توسط (5,180 امتیاز)

اگر شرکت برای مثال برای دو سال گذشته دفاتری نداشته باشد و هم اکنون بخواهد اقدام به دریافت مفاصا حساب بکند می تواند دفاتر سال های گذشته را الان گرفته و تکمیل کند یا این دفاتر در بیمه رد می شوند؟

مربوط به این سوال:

مفاصا حساب برای شرکتی که دفاتر قانونی ندارد و بیمه ای رد نکرده باشد چگونه است

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

گرفتن دفاتر و پرکردن اونها مربوط به بحث دارایی و مالیات میشه ولی تا اونجا که من میدونم و نمیدونم درسته یا نه دفاتر قبل از شروع سال مالی تهیه میشوند و پس از ارائه گزارشهای مربوطه به اداره دارایی پلمپ می شوند و دیگه حق دست بردن و تغییرات توی اونها وجود ندارد.

ضمن آنکه بیمه دفاتر قانونی رو نمیتونه رد کنه و فقط به مبالغ و هزینه های انجام شده که طبق قانون حق بیمه اونها پرداخت نشده باشه ضرایب قانونی خودش رو میزنه