در مفاصا حساب بیمه توسط (5,180 امتیاز)

در خصوص مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی برای شرکت ها و کارفرمایان حقوقی سوال داشتم، اگر دفاتر نداشته باشد و در طول سال بیمه شده داشته باشد ولی بیمه بر اساس لیست بازرسی که از سال گذشته ثبت شده باشد و شرکت نیز بر همان اساس حق بیمه ها و بدهی هایی که بر مبنای بازرسی محاسبه شده را واریز کرده آیا در محاسبه مفاصا حساب جریمه به شرکت تعلق می گیرد یا خیر و اگر بله مبنای محاسبه جریمه یا حق بیمه چقدر می شود؟

مربوط به این سوال:

مفاصا حساب برای شرکتی که دفاتر قانونی ندارد و بیمه ای رد نکرده باشد چگونه است

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

اگر منظورتان مفاصاحساب بیمه لیست بیمه هاست که بیشتر برای کارت بازرگانی و بستن شرکت و ... کاربرد داره بدهی های لیست بیمه پرداخت گردد کفایت میکند و مفاصاحساب صادر میگرددوبه دفاتر و پیمانها ربطی ندارد.

ولی برای اخذ مفاصا حساب پیمانهاو یا قرارداد ها موضوع فرق دارد و حسابرسی بیمه باید تعیین تکلیف گردد.