در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (140 امتیاز)
چطور میشه از شهرستان با بیمه مرکزی پاسارگاد تهران ارتباط گرفت ک ما بیمه عمرهایی ک میفروشیم ب شعبه مرکز تحویل بدیم و بازاریاب مستقیمشون باشیم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما فقط و فقط مجاز به کار با مدیران ارشد،مدیران فروش و یا نمایندگی های جنرال هستین،و در صورت مراجعه به شعبات هم مرکز شما رو به یکی از مدیران ارشد و یا مدیران فروش معرفی میکنه و مستقیما مجاز به کار با هیچ شعبه ای نخواهید بود.