در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بازرس جایی اعلام شده ممکنه از همسایه راجع به کار کردن همسایه دیگر سوال بپرسد

سوال من اینه شاید اون همسایه خبر نداشته باشه که شخص به کار قبلی نمی رود و در منزل می باشد اون وقت اطلاعات غلط به بازرس می دهد ادم که همه چیو به همسایه نمی گه ( مثل من که اصلا همسایمون خبر نداره من سرکار نمی رم )
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بازرس از هر کسی سوال می کند که بتواند به نتیجه برسد . ولی تنها از همسایه نمی پرسد و موارد دیگری نیز هست .

با تشکر