در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

سلام خسته نباشید

بیمه بیکاری بنده به علت مراجعه بازرس و عدم حضور بنده قطع شده

شنبه هفته پیش مورخ 23 دی ماه به شعبه بیمه مراجعه کرده و درخواست بازرسی مجدد نموده ام ولی تاکنون بازرس مراجعه نکرده

  1. آیا نیاز هست که مجدد به شعبه مراجعه کنم و مستقیما با بازرس صحبت کنم؟
  2. و اینکه آیا بیمه بنده کلا قطع شده؟ البته کارمند تامین اجتماعی گفت که موقتا قطع شده
  3. آیا روزهای تعطیل هم برای بازرسی مراجعه میکنند؟

بنده بعد از درخواست بازرسی مجدد هر روز به جز جمعه ها تا ساعت 3 بعدارظهر در منزل بودم

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اگر بیش از ۱۵روز از تاریخ درخواستتان گذشته وبازرس نیامده باشد میتوانید قبل از ساعت ۹صبح که بازرس از شعبه بیرون نیامده مراجعه نمایید ومیتوانید بازرس را شخصا ببینید اما برای روزهای تعطیل امکان آمدن بازرس ضعیف هست ولی در روز جمعه به هیچ وجه بازرسی قانونی نمیباشد