در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در صورت فوت یا نقص عضو راننده مسبب حادثه فوت بیمه نامه ای که در سال 95 صادر شده با تعهد حوادث راننده 190میلیون تومان،در صورتیکه الحاقیه افزایش تعهدات برای حوادث راننده نزده باشد، و حادثه در سال 96 رخ دهد ،مبنای محاسبه آیا 190 میلیون تومان خواهد بود یا 210 میلیون تومان؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بستگی به تاریخ صدور بیمه نامه دارد ، اگر بیمه نامه از تاریخ 1395/03/29 به بعد باشد ، نیاز به دریافت هیچگونه الحاقیه برای افزایش تعهدات دیه نمی باشد و مطابق یوم الادعا باید پرداخت شود.

موفق و مانا باشید در پرتو خداوند قادر مطلق