در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام - یک شرکت سهامی خاص داریم که سهامداران اعضای خانواده هستند. چطور میتوان مدیرعامل شرکت (که خود سهامدار است ولی قرارداد کاری ندارد) و سایر سهامداران را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار داد؟

 برای شروع پروسه ، به کجا باید مراجعه کرد؟

لطفاً به این نکته نیز عنایت فرمایید که در حال حاضر ، منزل مسکونی به عنوان محل شرکت به اداره ثبت شرکت ها معرفی گردیده است.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

نمی توانید بیمه اجباری کنید . باید بیمه خویش فرمایی کنید . منزل مسکونی کارگاه حساب نمی شود ولی ربطی به بیمه خویش فرما ندارد چون شما مدیر عامل سهام دارید (و دیگر سهامداران) و بیمه اجباری طبق ماده 148 قانون کار برای شما شمولیت ندارد .

با تشکر