در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر و خسته نباشید

اگر صدمه دیده پیگیری دیه نکنه و بذاره سال جدید بره برای کارهاش اینجوری دیه به سال جدید محسابه میشه یا چون خودش کوتاهی کرده سال قبل میدن؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دیه یوم الادا است و باید به نرخ روز پرداخت بشه اما اینکه عمدی در کار باشه ممکنه بیمه گر مدارکی دال بر آماده بودن خسارت در موعد مقرر داشته باشه و زیر بار نسویه خسارت به نرخ روز نرود.