در بازنشستگی و مستمری توسط (430 امتیاز)
سلام.من 26 سالمه و  3 سال و خورده اي سابقه پرداخت بيمه اختياري 26 درصد تامين اجتماعي دارم كه حداقل حقوق هستش.

براي افزايش حقوق بازنشستگي چكار بايد بكنم و اين كار رو چه زماني بايد انجام بدم كه به نفعم باشه و ضرر نكنم؟ بهترين زمان براي انجامش كي هستش؟فرض كنيد دوبرابر حداقل حقوق مد نظرم باشه.

از خيليا شنيدم كه فيش همين حداقل حقوق رو پرداخت كنم فعلا و چند سال اخر مونده به بازنشستگي پرداخت ماهيانم رو يهو زياد و چند برابر كنم كه معيار پرداخت بازنشستگي تامين اجتماعي اون چند سال اخره.ولي فك نميكنم به همين سادگي باشه وگرنا ورشكست ميكنن مردم تامين اجتماعي رو!!

حالا راهش چي هست و زمان انجام اون كار كي هست؟؟

ممنون از وقتتون و با تشكر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

حدستان کاملا درست است . طبق قانون فعلی میانگین 2 سال آخر محاسبه می گردد ولی به همین سادگی نیست و من به تمامی افراد توصیه می کنم که اینقدر موضوع را ساده نگیرند و متاسفانه کسی باور نمی کند . اگر یک دفعه مبلغ پرداختی  بیش از حد شود تمامی لیست ها برگشت می خورد و این کاری است که با طراحی نرم افزار جدید در حال انجام است و به زودی این نرم افزار در تمامی شعب اجرا می گردد . تا زمانی که شما بازنشست شوید ممکن است قانون بسیار تغییر کند . افرادی دارند این نظریه را مطرح می کنند که تمامی سالهای بیمه پردازی به نحوی در محاسبه مستمری لحاظ شود و یا اینکه سالهای بیشتری از اواخر دوران بیمه پردازی مورد محاسبه قرار گیرد . علی ایحال با توجه به قانون فعلی بهتر است در یک شیب 10 یا 5 ساله در اواخر دوران بیمه پردازی به تدریج حق بیمه پرداختی افزایش یابد . این نظر شخصی من است و مطمئنم که الان توسط دوستان ممکن است گفته شود ملاک صرفا 2 سال آخر است و بروید دیوان شکایت کنید و ...

با تشکر