در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
من متولد 1334 هستم و از سال 78 بيمه رانندگي ميريزم من ميخواهم با حقوق بازنشستگي زيادي بازنشسته شوم چون حقوق باز نشتگي رانندها بسيار كم است چه كار كنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام مگر آنکه شما بیمه رانندگان را قطع کنید ودر شرکتی مشغول بکار شوید وسمت شغل بالایی برای شما درنظر گرفته شود وحق بیمه بیشتری در دوسال آخر واریز نمایید تا باحقوق بهتری بازنشسته شوید