در مفاصا حساب بیمه توسط (5,180 امتیاز)

با توجه به اينكه پرسنل و كاركنان شاغل در محل پروژه بيمه‌ گرديده‌اند و ليست آن هر ماه به شعبه محل پروژه ارسال گرديده ، آيا مبالغ پرداخت شده بابت حق بيمه پرسنل (در همان رديف پيمان) از حق بيمه پيمان كسر خواهد شد ؟

مربوط به این سوال:

حق بيمه قراردادهاي‌ پيمانكاري که تا پایان آن انجام نشده برای مفاصا حساب چگونه است

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

بله کلیه مبالغ پرداختی در اون ردیف پیمان از در محاسبات حق بیمه لحاظ می شوند