در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز)
سلام

طبق بند خ ماده88 برنامه پنج ساله ششم توسعه رزمندگان با بیش از دوازده ماه جبهه برای یکبار میتوانند نسبت به جابجایی صندوق بیمه بدون پرداخت هزینه اقدام نمایند
آیا الان اگر به شعبه بیمه مراجعه کنم میتوانم بعنوان رزمنده با شرایط ذکر شده از قانون استفاده کنم.
ضمنا چه نهادی حامی رزمندگان جهت پیگیری اجرا قوانین مصوب است؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

طبق بخشنامه شماره ٦٧٦ فنی سازمان تأمین‌اجتماعی که با استناد به ماده ٤٥ قانون برنامه پنجم توسعه تدوین شده، ایثارگران و فرزندان شهدا برای یک‌بار از پرداخت مابه‌التفاوت برای پانزده سال سنوات بیمه‌ای ناشی از انتقال سوابق بیمه‌ای از یک صندوق بیمه بازنشستگی به صندوق دیگر بیمه و بازنشستگی که ناشی از تغییر دستگاه استخدامی است، معاف هستند.

 این مبلغ به عنوان مطالبه صندوق جدید از دولت منظور و توسط دولت پرداخت و تسویه می‌شود.

 این شرایط شامل آن دسته از ایثارگران و فرزندان شهدا می‌شود که تغییر صندوق بیمه‌ای و متعاقباً به عنوان بیمه‌پرداز سازمان تأمین‌اجتماعی، به دلیل تغییر دستگاه استخدامی صورت پذیرفته باشد.

 مصادیق تغییر دستگاه استخدامی این دسته از بیمه‌شدگان ناشی از تغییر ساختار سازمانی و ماهیت دستگاه و یا انتقال فرد از دستگاهی به دستگاه دیگر است و  سایر حالات قطع رابطه استخدامی از جمله استعفا، اخراج، بازخرید خدمت و انفصال برای این قبیل متقاضیان، مشمول این قانون نخواهد شد.

با تشکر